Beyond Expectations Level

REFERENSSEJÄ

Lindström Logo

"Aloitimme yhteistyön BEL:n kanssa 2010, jolloin tilasimme alihankintapesuloidemme käyttöön tarkoitetun tilaus-, toimitus- ja laskunhallintajärjestelmän. Kokemuksemme BEL:stä toimittajana on ollut erittäin positiivinen. Nykyisin BEL tuottaa meille jo kymmenkuntaa eri palvelua, joihin sisältyy myynnin, hr:n ja tuotannon järjestelmiä. Suunnittelemme yhteistyön laajentamista edelleen."

Tietohallintopäällikkö Marjut Lainio.

"BEL toimitti meille ensin järjestelmän tiloissamme käyvien vieraiden kirjaukseen ja kulunvalvontaan Suomessa. Tämän jälkeen olemme BEL:n toimittamien järjestelmien avulla virtaviivaistaneet prosessejamme asiakirjojen skannauksessa, indeksoinnissa ja arkistoinnissa. Ketterä ja asiakkaan tarpeet kustannustehokkaasti huomioiva toimittaja on ollut meidän mieleemme ja olemme ottaneet BEL:n toimittamia ratkaisuja  käyttöön myös laajemmin konsernissamme".

Toimitusjohtaja Iron Mountain Nordics & Baltics Peter Hiltunen

Opus Capita Logo

BEL konsultoi Opus Capitaa sen eGovernment -ratkaisuiden teknisen toteutuksen osalta. "Yhteistyö BEL:n kanssa on ollut sujuvaa ja he pystyvät reagoimaan nopeasti muuttuviin tarpeisiin. BEL on pystynyt  tarjoamaan meille huipputason teknistä osaamista vaativassa julkishallinnon sektorissa."

Senior Software Specialist Olli Koponen

Apix Logo

"Apix on verkkolaskutuksen operaattori. Olemme rakentaneet yhteistyössä BEL:n kanssa asiakkaillemme tarjottavat extranet-palvelut verkkolaskujen lähettämiseen, vastaanotton ja arkistointiin. Olemme olleet tyytyväisiä BEL:n toimituskykyyn."

Toimitusjohtaja Veli-Matti Sahlberg