BEL-logo

Case Edenred

edenred-logo

BEL tuottaa Edenredille aineettomien lahjojen hallinnoinnin kustannustehokkaasti

Edenred on Suomen johtava työsuhde-etujen tarjoaja, joita työnantajat voivat tarjota työntekijöilleen. BEL:n ja Edenredin yhteistyö alkoi Edenredin asiakaspalveluprosessin tarpeisiin sovitetun ratkaisulla. Nykyisin BEL tuottaa Edenredille eri palveluita useilla eri osa-alueilla asiakkaiden palvelukokemuksen parantamiseen ja organisaatioiden väliseen tiedonsiirtoon liittyen.

Yksi BEL:n tuottamista palveluista mahdollistaa Edenredille aineettomien Delicard-lahjojen tarjoamisen ja toimittamisen asiakkaille kustannustehokkaasti. Kokonaisratkaisu pitää sisällään varastonhallinnan, tilaus-toimitusprosessin ja tarvittavat raportit eri osapuolille. Palvelu tarjoaa reaaliaikaisen näkymän kokonaistilanteeseen tarvittaville Edenredin yksiköille. Korkealla automaatioasteella varustettu prosessi on kustannustehokas manuaalityön määrän ollessa pieni.

“BEL on kyennyt toimittamaan meille kustannustehokkaasti ratkaisuja, joiden avulla pystymme entistä paremmin palvelemaan erityisesti suuria asiakkaitamme. Tämä on näkynyt positiivisesti niin myynnin uusasiakashankinnassa kuin vanhojen asiakkaiden asiakastyytyväisyydessäkin. Olemme hyvin tyytyväisiä BELin tapaan toimia ja ammattitaitoon tietoturvallisten IT-ratkaisuiden kehittäjänä.”

CEO Peter Hiltunen, Edenred Finland