BEL-logo

Case Lindström

Lindström-logo

BEL:n ratkaisut palvelevat Lindströmiä useilla liiketoiminnan osa-alueilla.

BEL on ketteränä toimittajan pystynyt tuottamaan nopeasti ja kustannustehokkaasti useita palveluita Lindströmille mm. HR:n, myynnin, palvelutuotannon ja laskutuksen tarpeisiin. Ratkaisuiden avulla  on pystytty helpottamaan ja nopeuttamaan  työprosesseja, lisäämään läpinäkyvyyttä ja optimoimaan liiketoiminnan tehokkuutta.

“Aloitimme yhteistyön BEL:n kanssa 2010, jolloin tilasimme alihankintapesuloidemme käyttöön tarkoitetun tilaus-, toimitus- ja laskunhallintajärjestelmän. Kokemuksemme BEL:stä toimittajana on ollut erittäin positiivinen. Nykyisin BEL tuottaa meille jo kymmenkuntaa eri palvelua, joihin sisältyy myynnin, HR:n ja tuotannon järjestelmiä.”

Head of IT Development, Heidi Rääsiö

Yksi esimerkki palveluista on globaali myynnin palkitsemisjärjestelmä, joka on nyt käytössä kaikissa Lindströmin tytäryhtiöissä ympäri maailman. Lindströmin myynnin palkitsemismallit sekä niitä tukevat järjestelmät olivat aiemmin hyvin erilaisia eri maissa. Projektissa BEL kehitetti yhteistyössä Lindströmin kanssa harmonisoidun SaaS-ratkaisun yhdenmukaistetun toimintamallin mukaisesti ja huolehti järjestelmän koulutuksesta ja jalkautuksesta kaikkiin Lindströmin tytäryhtiöihin. Sovitettu ratkaisu integroituu saumattomasti Lindströmin käyttämiin muihin järjestelmiin ja mahdollistaa Lindströmille ajantasaisen seurannan ja laadukkaan raportoinnin kaikkien tyttärien osalta.

Projekti vietiin läpi onnistuneesti tiukalla aikataululla erityisesti kun huomioi, että palvelun kehitys ja jalkautus 23 maahan, yli 70 toimipisteeseen, pystyttiin tekemään puolessa vuodessa ja erittäin kustannustehokkaasti. Järjestelmä on toiminut khalutun mukaisesti ja tavoitellut liiketoiminnan hyödyt realisoituivat nopeasti.